Taartrovers Film Festival, een zintuigenprikkelend kinderfestival op 3 & 4 februari in Filmhuis Den Haag. Vol fantasierijke films en creatief spel voor kinderen van 2 tot 9 jaar. Dit jaar met het thema Lettersoep & Prentenkoek.
Met een toegangskaartje kan je zowel naar de film als naar de Speeltuin van de Verbeelding. 

Zaterdagochtend wordt het festival feestelijk geopend met een openingsbal. Met een echte loper, samen smullen van een feestmaal en dansen op muzikale verhalen. Het filmprogramma zit boordevol prachtige, bijzondere en grappige verhalen uit boeken, maar neemt ook een duik in het materiaal waar boeken van gemaakt zijn. Met films van papier, karton en inkt. Van verrassende klassiekers tot filmpjes van karton.

Vooraf of na de film kan je naar de Speeltuin van de Verbeelding. Een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Ze nodigen uit om te spelen en fantaseren, op onderzoek uit te gaan, van alles te ontdekken en zelf te maken. Zo zijn er heuse film-studiootjes met een landschap van pop-up-boeken om animatiefilms te maken, een speurtocht voor de neus om de geuren uit beroemde kinderboeken op te snuiven. Ook is er een drukkerij waarbij kinderen het verschillende druktechnieken zelf een fantastisch boek kunnen maken.