Film & Food

Arrangementen

Wat is fijner dan naar de film gaan gecombineerd met een heerlijke maaltijd? En dan ook nog voor een speciaal prijsje!

Deze zomer - van 6 juli t/m 31 augustus - kun je kiezen uit vier arrangementen.

In ons restaurant:

  • FilmDiner voor € 19,95: in ons restaurant serveren wij een smakelijk daggerecht voor of na de film en uiteraard kies je zelf je favoriete film.
    Let op: de keuken van het restaurant is geopend van 17.30 tot 21 uur en je moet zeker een uur uittrekken voor het diner.
  • FilmBrunch voor € 17,50: nieuw in Filmhuis Den Haag! Op zondagochtend 27 augustus kun je de dag goed beginnen met een heerlijke brunch en daarna naar de film. De eerste ronde vindt plaats tussen 10 en 11 uur en dan kies je een film uit het aanbod rond de klok van 11 uur. De tweede ronde is tussen 11 en 12 uur, waarbij je kunt kiezen uit de films die rond 12 uur geprogrammeerd zijn. Heerlijk wakker worden onder het genot van een smakelijke en gevarieerde brunch met toast van maisbrood, een croissant, een vers gebakken broodje, jam, roerei, yoghurt met honing en divers beleg, inclusief een kopje koffie of thee en een glaasje jus.

In ons café:

  • FilmLunch voor € 13,50: naar een film naar keuze en keuze uit een van de drie luxe broodjes van de kaart. Let op: lunchen kan tussen 12 en 15 uur 
  • FamilieFilm & Lunch: naar de kinderfilm van 11, 14 of 15 uur met een fijne lunch voor € 13,50 (volwassenen) en € 8,- (kids). Voor de kids is er een heerlijke triple-tosti of een ouderwets broodje knakworst met ketchup incl. een glaasje limonade. En als volwassene kies je een van de drie luxe broodjes van de kaart.  

De arrangementen zijn verkrijgbaar bij de kassa (dagelijks geopend van 10 tot 22 u). Daar wordt meteen een tafeltje in het restaurant voor u gereserveerd. Tevens zijn de arrangementen te koop via onze website als u een kaartje koopt voor een film naar kauze.