Festival De Betovering heeft vanwege de coronamaatregelen besloten het festival dit jaar niet door te laten gaan. Dat vinden ook wij ontzettend jammer. Maar, om jullie niet teleur te stellen en toch iets leuks te bieden tijdens de herfstvakantie hebben we besloten de films en workshops wel door te laten gaan. Want als Filmhuis mogen we - binnen de regels die er gelden - jullie nog altijd ontvangen. En dat doen we natuurlijk veilig, en we maken het zo gezellig mogelijk! 

Laat je betoveren door de magie van film in Filmhuis Den Haag! Kom kijken naar de mooiste films over kabouters, varkentjes en kinderen zoals jijzelf of een workshop volgen. Voordat je naar de film gaat kun je in Studio A genieten van een korte film. Laat je verrassen....
Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

AL KAARTEN GEKOCHT? Deze zijn nog steeds geldig! Jullie zijn van harte welkom.

PRIKKELARM: wat houdt dat in? 
Iedereen is welkom in Filmhuis Den Haag. We programmeren tijdens de herfstvakantie dagelijks een jeugdfilm voor kinderen die harde geluiden, drukte en stilzitten soms lastig vinden. We zetten het geluid wat zachter en laten een deel van de zaallichten aan, zodat een bezoek aan het Filmhuis wat minder spannend wordt. Prikkelarm, maar voor iedereen toegankelijk.