Beleef de meivakantie bij Filmhuis Den Haag

Gelukkig, de lente is begonnen! In de vakantie lekker buitenspelen of naar de dierentuin. Maar nu het buiten nog een beetje koud aanvoelt is het ook heerlijk om samen de film in te duiken. De hele vakantie is er dan ook genoeg te beleven voor kids in Filmhuis Den Haag. Er is een leuk programma waar zowel jong als oud van kan genieten. 

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis
Alle leeftijden
Lengte: 57 minuten

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. A je to!
 

De Hazenschool
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Lengte: 76 minuten

Hazenjongen Max heeft 'n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden. Hij landt bij de Hazenschool, waar hazen tot Paashazen worden opgeleid.
 

Hobbyhorse Revolution
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Lengte: 88 minuten

Grappige en ontroerende documentaire over Finse tieners met groeipijnen, die hun eigen stem en talent ontdekken in een nieuwe rage: het rijden op ouderwetse stokpaardjes. In de afgelopen tien jaar is dit hobbypaardrijden een wereldwijd fenomeen en een manier van leven geworden voor duizenden jonge liefhebbers.