Beeldung bijeenkomst 26 november

Op dinsdag 26 november presenteert Beeldung de eerste verdiepings- en netwerkbijeenkomst. Voor docenten, aanbieders van film- en beeldeducatie, bemiddelaars en alle andere geïnteresseerden. Ontmoet elkaar en praat mee over beeld als werkvorm in de klas of over beeld in cultuuronderwijs. En ga naar huis met ideeën die je direct in de klas kunt toepassen!

"I stand upon my desk to remind myself that we must constantly
look at things in a different way..
." (Robin Williams, Dead Poets Society)

Programma

17.00 - Inloop met een drankje

17.00 - 18.00 - Laat je inspireren door aanbieders van beeldeducatie in de regio: IFFR, Movies that Matter, Scholieren Film Festival, Art-S-Cool en Bekijk 't. Beleef en bespreek de mogelijkheden voor BO en VO tijdens een speeddate naar keuze.

18.15 - 19.15 - Beeldung presenteert o.l.v. Lidewijde Paris (bekend van De Lees!ambassade en Hoe lees ik?) een verdiepende bijeenkomst. Aan de hand van inspirerende filmfragmenten word je door onze gasten meegenomen in de (nieuwe) ruimte voor cultuureducatie binnen het onderwijs en beeldeducatie in het bijzonder. Met o.a.

  • Ronald Kox (LKCA)
  • Lisa Wade (Movies that Matter/Het Klokhuis)
  • Inge Spaander (docent VO)
  • Renske Gasper (IFFR)

vanaf 19.15 - Afsluitende borrel in het café

Wil je hierbij aanwezig zijn? Geef je dan nu op via deze link. We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen in Filmhuis Den Haag!