naar Info

Eten en drinken

Restaurant
Wilt u iets eten voor of na de film, of uitgebreid dineren met een filmisch uitzicht op het Spuiplein? U bent van harte welkom in ons restaurant. Het door architect Herzberger ontworpen pand met zijn vijf meter hoge ramen biedt vanuit alle posities zicht op de Haagse skyline. In onze keuken werken we zoveel mogelijk met verse, biologische en seizoensproducten. De kaart wisselt met de seizoenen en daarnaast hebben we wekelijks wisselende gerechten.
Openingstijden: dagelijks van 17:30 – 21:00

(Online) reserveren
U kunt heel eenvoudig online reserveren voor ons restaurant. Bellen kan ook: dagelijks vanaf 10.00 op tel. 070 - 364 87 63. Gaat u naar de film? Laat het ons weten, dan houdt de keuken daar rekening mee. Betalen met cadeaubon? Vermeld dit bij uw bestelling.

 

Menu

RESTAURANT

Voor

Brood van het Vlaamsch Broodhuys met gezouten boter — € 4,-

Brood van het Vlaamsch Broodhuys met vadouvan aioli — € 4,50

Soep van de dag — € 5,-

Romige garnalen bisque met gerookte vongole — € 5,50

In soja gemarineerde zalm met sushirijst, krokant noriblad, wakame, ingelegde venkel en radijs en unagi schuim — € 8,-

Tarte tatin met pompoen, geitenkaas, hazelnoot en tomaatbasilicummousse — € 7,-  

Krokant gebakken buikspek met piccalilly crème en een crumble van roggebrood — € 7,50  

Plateau charcuterie (voor 2 personen) — € 11,50 

​Hoofd

Rib eye met gekonfijte zilveruitjes, rode port appelstroop, gegrilde spitskool en verse friet met mayonaise café Paris — € 18,50

Parelhoen suprème met aardappelmousseline, pastinaak uit de oven, jus van gerookte boerenkool en een crunch van chorizo — € 18,- 

In kruidenkorst gebakken doradefilet met een stoofpotje van prei, knolselderij, gegrilde roseval aardappels, kerrieroom en cassave chips — € 17,-

Met stilton gegratineerde portobello met kruiden polenta, geroosterde venkel en gedroogde tomatencrème — € 15,50

Salade met in knoflook gegrilde koningszwammen met parmezaan croutons, pesto tomaatjes en gefrituurde basilicumblaadjes  — € 12,50

Salade met in cornflakes gebakken kippendijen met harissamayonaise, zoetzure komkommer en rode uien toast — € 13,-

Na

Chocolade pecantaart — € 6,-

Panna cotta met gekarameliseerde mango en kletskop — € 6,50  

Bosvruchten cheesecake — € 6,-

Café
U kunt in ons café zeven dagen per week terecht voor heerlijke koffie, lunch of borrel. Het ruime café is een prettige plek om te werken - met gratis wifi - of om aan de leestafel de laatste kranten en filmrecensies door te nemen. Ook ouders met (kleine) kinderen zijn meer dan welkom!
Openingstijden: zondag t/m donderdag vanaf 9:00 tot 30 min. na afloop van de laatste voorstelling, op vrijdag en zaterdag vanaf 10:00 tot 00:30. 

In ons café kunt u alleen met pin betalen.

Menu

CAFÉ

Hele dag

Vers gebakken croissant — € 1,-
Brownie en diverse cakes — € 2,60
Boterkoek — € 2,-

Tosti
op desembrood van het Vlaamsch Broodhuys
Kaas — € 3,50
Ham & kaas — € 4,-
Mozzarella, pesto & tomaat — € 4,-
 

​Lunch

Van 12:00 tot 16:00
op bruin of wit brood van het Vlaamsch Broodhuys
Pulled chicken met parmezaanse kaas en basilicum- pomodorimayonaise — € 6,-
Oude geitenkaas met uien chutney  — € 6,-
Wrap met zalm, dragon-creme, avocado, ingelegde bietjes — € 6,-

Soep van de dag — € 5,-
Salade met gepocheerde zalm met romanesco — € 9,50
Salade met in chermoula gegaarde aubergine — € 9,50

 

Borrel

Luxe nootjes — € 2,20
Olijven — € 2,50
Kaas of worst — € 3,-
Plankje met kaas & olijven — € 5,50
Plankje met olijven, worst & kaas — € 6,50

Pin only

Het is alleen mogelijk om met pin te betalen in ons café. Ook in ons restaurant kunt u alleen met pin of creditcard betalen.

WIFI

​Overdag werken in Filmhuis Den Haag? Maak gebruik van onze gratis wifi-verbinding.

Vacatures

Wij zoeken een zelfstandig werkend kok

Wij zijn op zoek een zelfstandig werkend kok op oproepbasis (minimaal 2 diensten per week). Bekijk hier de volledige vacature.

Filmhuis Den Haag

Spui 191

2511 BN Den Haag

Kassa

Open: dagelijks van 10.00 - 22.00
Telefoon: 070-3656030
E-mail: info@filmhuisdenhaag.nl

Café

Open: ma t/m vr: vanaf 09.00
za en zo: vanaf 10.00
Dicht: zo t/m do 30 min. na afloop laatste voorstelling
vr en za: 00.30

Restaurant

Open: dagelijks van 17.30 tot 21.00
Reserveren: 070-3648763