‹ naar info

Eten en drinken

Café
In onze pop-up cinema kun je ook terecht voor een drankje en snack. Niet wij zelf, maar de gewaardeerde collega's van Concordia CC runnen het café. 

Hoe werkt een cafébezoek in corona-tijd? Na de verplichte check bij de ingang op de coronapas neem je plaats aan tafel. Daar bestel - coronaproof - via een QR-code op tafel wat je wilt nuttigen en één van de collega's komt je bestelling brengen. Goed geregeld toch?

Haal je liever zelf je drankje bij de bar en / of neem je de snack of je drankje liever mee de zaal in? Dat mag natuurlijk!

Betalen kan alleen met PIN of contactloos.

Openingstijden
Het café is geopend vanaf 30 min. voor aanvang van de eerste film van die dag (op weekdagen om 16.00u en in het weekend om 14.30u) tot 30 min. na afloop van de laatste film. Wees welkom! 

Filmhuis Den Haag

Onze tijdelijke locatie: Hoge Zand 42

2512 EM Den Haag

Kassa

De kassa in onze pop-up is geopend vanaf 30 min. voor aanvang van de eerste film tot aanvang van de laatste film. Telefonisch zijn we niet bereikbaar. Per mail: kassa@filmhuisdenhaag.nl
 

Café

In onze pop-up kun je ook terecht voor een drankje vanaf 30 min. voor aanvang van de eerste film tot 30 min. na afloop van de laatste film.

 

Restaurant

Gesloten vanwege de renovatie.