Workshop

Filmhuis Den Haag biedt verschillende CKV-workshops aan voor de bovenbouw van havo en vwo, passend bij de discipline overstijgende onderwerpen die zijn opgesteld voor het vak. In overleg met de docent - en afhankelijk van de betreffende dimensie - wordt gekozen voor een workshop Fictie, Documentaire, Animatie of Beeldgeletterdheid. Daarnaast is de workshop op verzoek goed aan te passen aan de eisen gesteld door Domein A en Domein B.

De leerlingen gaan in kleine groepjes, onder persoonlijke begeleiding van ervaren filmmakers werken aan een eigen productie, waarbij ruim aandacht is voor de verschillende aspecten (productie, receptie en reflectie) van het artistieke proces van filmmaken. De leerlingen worden niet alleen gestimuleerd een creatieve invalshoek te vinden voor het vertellen van een verhaal in beeld, ook staat samenwerken en inhoudelijk reflecteren op elkaars werk centraal. 

U kunt deze workshop los boeken, of combineren met een film uit ons CKV-programma. (Zie Who Run the World..?, I am Greta en Rocks)

Praktische informatie

Leerjaar
alle leerjaren en niveaus
Aantal
max. 30 leerlingen
Duur
vanaf 3 uur
Prijs
vanaf 395 euro

Dit programma aanvragen

Details
Uw voorkeur voor datum en tijdstip

Tijd 1e Voorkeur

Tijd 2e Voorkeur

Tijd 3e Voorkeur

Onderwijsinstelling
Contactpersoon

Boekingen

Vraag hier uw educatieve programma aan.