Nous Finirons Ensemble

Guillaume Canet, Frankrijk, 135 min

De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… 

Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoop hit Les petits mouchoirs(2010). Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste).

Bijna tien jaar na het succes van de zomerse hit Les Petits Mouchoirs maakt regisseur Guillaume Canet het vervolg op deze film: Nous Finirons Ensemble. Wil je alle details nog even goed op een rijtje hebben? Bekijk Les Petits Mouchoirs terug via Picl en krijg €1,50 korting op een kaartje voor Nous Finirons Ensemble.

Les Petits Mouchoirs via Picl: https://picl.nl/films/les-petits-mouchoirs/

Regisseur
Guillaume Canet
Met o.a.
François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert
Land
Frankrijk
Jaar
2019
Duur
135
Taal
Frans
Ondertiteling
Nederlands
  • Nostalgie, ontroering, ongedwongen plezier en onverwachte ontboezemingen

    Cinemagazine

  • Continu een warme onderstroom voelbaar

    de Telegraaf

  • Film over ouderschap, liefde, schaamte en vriendschap

    NRC

Tickets kopen

Nederlandse ondertiteling