Niemand In De Stad - De Nederlandse Filmnacht

Michiel van Erp, Nederland, 102 min, Nederlandse Filmnacht, filmquiz, muziek en meer!

Onderdeel van: Specials

Op vrijdag 28 september vertonen we tijdens De Nederlandse Filmnacht, samen met 9 andere filmtheaters, een exclusieve voorpremière van Niemand In De Stad.

En dat is nog niet alles: met je ticket voor de hoofdfilm krijg je bovendien een gratis Kompaan biertje en toegang tot een volle randprogrammering inclusief film pubquiz, nagesprek met auteur/scenarioschrijver Philip Huff en muziek! Niemand In De Stad is de debuutspeelfilm van regisseur Michiel van Erp (Pretpark Nederland, MH17: Verdriet van Nederland, Ramses). 

◉ PROGRAMMA ◉
18:45 - 23:30 | TOEGANG €10,50, inclusief gratis Kompaan biertje.
-Cineville pashouders: gratis
-CJP pashouders: €3,00 korting
-Studenten: €2,00 korting

18.45 uur - Film Pubquiz (Studio A)
Doe mee aan onze Film Pubquiz en test je kennis van de Nederlandse film! De winnaars krijgen dé Gouden Das, inclusief Filmhuis goodiebag (o.a. Michiel van Erp dvd-box, het boek 'Niemand In De Stad' en Filmhuis strippenkaart). Meld je nu aan via filmquiz@filmhuisdenhaag.nl. Maximaal 4 personen per team. 

19.30 uur - Voorpremière Niemand In De Stad (Zaal 1)
Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren ze wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken Matt (Jonas Smulders), Jacob (Chris Peters) en Philip (Minne Koole) wie ze werkelijk zijn.

21.15 uur - Nagesprek met Philip Huff (Zaal 1)
Na de film vindt een gesprek plaats met Philip Huff, auteur van de roman 'Niemand In De Stad', die tevens mee schreef aan het scenario voor de film. Het gesprek wordt gemodereerd door journalist en literatuurrecensent Bo van Houwelingen.

21.45 uur - Naborrel (Café)
Na afloop van het programma kan er worden nageborreld in ons café.  

De Nederlandse Filmnacht is een initiatief van het Nederlands Filmtheater Overleg (NFO), EYE en het Nederlands Filmfonds.

Regisseur
Michiel van Erp
Met o.a.
Jonas Smulders, Chris Peters, Minne Koole, Sofie Porro
Land
Nederland
Jaar
2018
Duur
102
Taal
Nederlands

Tickets kopen