La terra dell'abbastanza

Damiano D'Innocenzo, Fabio D'Innocenzo, Italië, 95 min, Italië, Drama

Tijden & Tickets

De vrienden Mirko en Manolo wonen in de arme wijken van Rome. Ze dromen over vrouwen, seks en geld. Hun leven verandert totaal als ze per ongeluk iemand aanrijden, betrokken raken bij de lokale maffia.

Beste vrienden Mirko en Manolo wonen met hun alleenstaande ouders in de buitenwijken van Rome. Zij leven in armoedige omstandigheden en moeten hun steentje bijdragen om de huishoudens draaiende te houden. De jongens delen dezelfde dromen over een leven met vrouwen, seks en geld. Als ze per ongeluk iemand aanrijden en hierdoor betrokken raken bij de lokale maffia verandert dit hun manier van leven en hun vriendschap radicaal. Al snel leven ze in weelde en raken ze bedwelmd door het snelle geld en verliezen ze het contact met de werkelijkheid. De vrienden raken steeds verder verwijderd van hun oude leven, ze belanden in een spiraal van geweld en slaan daarmee een weg in die onomkeerbaar lijkt. 

De debuterende filmmakers Damiona en Fabio D’Innocenzo wonnen in Italie de Silver Ribbon; een prijs van journalisten voor het script en de regie. 
Regisseur
Damiano D'Innocenzo, Fabio D'Innocenzo
Land
Italië
Jaar
2018
Duur
95
Taal
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands

Andere varianten van deze film:

English subtitles

Tickets kopen

Nederlands ondertiteld

Andere varianten van deze film:

English subtitles

Of bekijk 'm thuis

Met Picl kijk je arthouse-films die op dit moment in het filmtheater draaien, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk deze film op Picl