Hope

Maria Sødahl, Noorwegen, 126 min, Drama, AL

Onderdeel van: Zaal 6 - Boutique Cinema

Klik hier om deze film op Picl te bekijken.

Hope is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar 3 maanden te leven hebt?

Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap keert Anja (Andrea Bræin Hovig) terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: partner en theaterregisseur Tomas (Stellan Skarsgård; Chernobyl, Mama Mia), hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas' eerste huwelijk. Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas nieuws dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld.

Deze film wordt ook in 'Zaal 6' vertoond - onze gloednieuwe boutique zaal - dit is geen 'gewone' filmzaal, maar een plek waar je in sfeervolle huiskamersetting de mooiste films kunt zien. Bekijk hier het programma in Zaal 6.

Regisseur
Maria Sødahl
Met o.a.
Stellan Skarsgård, Andrea Bræin Hovig
Land
Noorwegen
Jaar
2019
Duur
126
Taal
Noors, Zweeds
Ondertiteling
Nederlands

Andere varianten van deze film:

English subtitles
  • Nuchter verteld, met fenomenale acteurs in de hoofdrol

    NRC

  • Haarscherp portret van een ondervoede relatie

    de Volkskrant

  • Met vaart en aandacht verteld

    VPRO Cinema

Ging in wereldpremière op het Filmfestival Toronto en won Europa Cinemas Label in Berlijn

Tickets kopen

Nederlandse ondertiteling

Andere varianten van deze film:

English subtitles

Of bekijk 'm thuis

Met Picl kijk je arthouse-films die op dit moment in het filmtheater draaien, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk deze film op Picl