Dolor y gloria

Pedro Almodovar, Spanje, 113 min

Onderdeel van: English

Tijden & Tickets

Dolor y gloria is de nieuwe film van Spaanse meester Pedro Almodóvar (Los Abrazon Rotos, Volver, Todo Sobre Mi Madre), waarin een regisseur op leeftijd terugblikt op het verleden en de keuzes die hij onderweg heeft gemaakt.

Met prachtige rollen voor steracteurs Antonio Banderas en Penélope Cruz. Salvador Mallo (Antonio Banderas) heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto (Asier Etxeandia). De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador. Terugdenkend aan zijn jeugd en zijn moeder (Penélope Cruz) wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen.

English: In his most recent feature film Dolor y Gloria Pedro Almodóvar plays with our perception of memories. How much of it is autobiographic? He will never tell. The movie is about an ageing film director in retreat from his profession. Starring Antonio Banderas as an older film director at the end of his career and Penélope Cruz as his mother. 

Regisseur
Pedro Almodovar
Land
Spanje
Jaar
2019
Duur
113
Taal
Spaans
Ondertiteling
Engels

Andere varianten van deze film:

Nederlandse ondertiteling

Tickets kopen

English subtitles

Andere varianten van deze film:

Nederlandse ondertiteling