Divino Amor

Gabriel Mascaro, Brazilië, 100 min, Drama, 16+

Tijden & Tickets
De derde speelfilm van Gabriel Mascaro (Neon Bull) is een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië.

Brazilië in het jaar 2027. Joana, een ambtenaar bij de burgerlijke stand, is verantwoordelijk voor het afhandelen van scheidingszaken. Echter, vanuit haar geloofsovertuiging ziet zij het als haar persoonlijke missie om deze stukgelopen huwelijken juist te redden. Een van de middelen die ze inzet is de geheime, onconventionele groep Divino Amor, een hyperreligieuze club waar alles in het werk wordt gesteld om stellen middels seksuele uitspattingen nader tot elkaar te brengen. Intussen doen de vrome Joana en haar man Danilo er alles aan om zwanger te raken, waarbij geen middelen worden geschuwd. Hun toewijding en gebeden lijken niet te worden gehoord, totdat er een wonder gebeurt.

Regisseur
Gabriel Mascaro
Met o.a.
Julio Machado, Dira Paes
Land
Brazilië
Jaar
2019
Duur
100
Taal
Portugees
Ondertiteling
Nederlands

Andere varianten van deze film:

English subtitles
  • Stekelige sf-pastiche op het christendom

    VPRO Cinema

  • Mascaro is een cineast om in de gaten te houden

    de Volkskrant

Tickets kopen

Nederlandse ondertiteling

Andere varianten van deze film:

English subtitles

Of bekijk 'm thuis

Met Picl kijk je arthouse-films die op dit moment in het filmtheater draaien, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk deze film op Picl