De Grote Boze Vos

Patrick Imbert, Benjamin Renner, België, Frankrijk, 83 min, Animatie, Familiefilm, AL

Onderdeel van: Boeken om naar uit te kijken Kids

Tijden & Tickets

In jouw favoriete bibliotheek en bij Filmhuis Den Haag staat iedere maand een prachtig kinderboek centraal. Kom naar de voorleesmiddag of één van de andere activiteiten in de bibliotheek en kijk vervolgens naar de boekverfilming bij ons! Letterlijk en figuurlijk dus Boeken om naar uit te kijken!

Tijdens deze editie kijken we naar de film De Grote Boze Vos.

Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel... Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!

De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Regisseur
Patrick Imbert, Benjamin Renner
Met o.a.
Ruth Beeckmans, Jan Schepens, Gène Bervoets, David Davidse
Land
België, Frankrijk
Jaar
2017
Duur
83
Taal
Nederlands

Tickets kopen

Of bekijk 'm thuis

Met Picl kijk je arthouse-films die op dit moment in het filmtheater draaien, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk deze film op Picl