Casper & Emma de bergen in

Arne Lindtner Naess, Noorwegen, 83 min, Kids, Knuffels, Vakantie, AL

Een familiefilm die speelt tijdens een vakantietocht in de woeste natuur van Noorwegen. Als dat maar goed afloopt… (Natuurlijk loopt het goed af!)

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Dat is de perfecte plek om veel lol te maken, bergen te beklimmen, met de kano woeste riviertjes te bedwingen en zelfs met hondensleeën te racen. Niet alleen de ouders van Casper gaan mee, maar ook Emma’s moeder èn Aksel, een stoere activiteitenbegeleider die een goede vriend van Caspers vader is. Casper vindt het zielig voor Emma dat zij haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen, waar het belangrijk is dat je de regels van de bergsport kent. Als dat maar goed afloopt...

Regisseur
Arne Lindtner Naess
Land
Noorwegen
Jaar
2017
Duur
83
Taal
Nederlands

Dit is alweer de vijfde film naar de razend populaire verhalen over de beste vriendjes Casper en Emma, gebaseerd op de Karsten og Petra-serie van Tor Åge Bringsværd.

Tickets kopen