De Nederlandse Filmnacht - Broers

Bram Schouw, Nederland, 105 min, De Nederlandse Filmnacht met drinks/talk/film/muziek en Q&A Marcel van Roijaards en meer!

Onderdeel van: English Nederlandse film Specials

Tijdens De Nederlandse Filmnacht op vrijdag 26 mei vertonen maar liefst elf filmtheaters door heel Nederland een exclusieve voorpremière van de gloednieuwe, prachtige film BROERS van Bram Schouw. En dat is nog niet alles: met je ticket voor de hoofdfilm krijg je bovendien toegang tot een randprogrammering vol films, drinks, muziek en verdieping!
 

» PROGRAMMA « 
20:30 - 01:00 | TOEGANG €6,50 + gratis Kompaan Bloedbroeders biertje 
 
NL Kort - vanaf 20.30 uur 
Gehele avond een loop van NL Kort. Ontdek wat onze eigen bodem te bieden heeft aan geweldige korte films in zaal 2. 

#YOLO Talk met Jan Bransen - 21.00 uur - café 
#Yolo, ook wel het nieuwe joie de vivre. In de film BROERS word je meegenomen op een spontane roadtrip #yolo style. Wat houdt deze nieuwe way of life in? Waarom is deze populair en is het wel terecht dat deze zo populair is? In #YOLO Talk gaat filosoof Jan Bransen op deze vragen in. 

Exclusieve voorpremière BROERS - 21.30 uur - zaal 1
De broers Lukas en Alexander zijn haast tegenpolen van elkaar, maar hun intense band overheerst. De wat verlegen Lukas kijkt op tegen zijn oudere, levenslustige broer en volgt hem overal. Ook als Alexander plotseling naar Frankrijk vertrekt, besluit Lukas met hem mee te gaan. Op hun roadtrip richting het zuiden groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Tijdens een stop in een Frans dorp worden de verschillen tussen de broers echter op een pijnlijke manier blootgelegd, en wordt het duidelijk dat Lukas zijn eigen weg zal moeten kiezen. Een bepalend moment en het begin van zijn zoektocht naar een eigen identiteit.

Q&A Marcel Roijaards - 23.15 uur 
Scenarist Marcel Roijaards gaat met je in gesprek en beantwoordt al je vragen over de film BROERS.

Afterparty - 23.45 uur - café  
Laat je verrassen door Haagse artiest tomlaan en vertaal je nieuwe inzichten in dansmoves!

Blijf op de hoogte via het Facebook-evenement.

Kom samen met je broer(s) in ons restaurant eten en maak gebruik van onze speciale BROERS aanbieding Film + daggerecht voor €18,50

De Nederlandse Filmnacht is een initiatief van het Nederlands Filmtheater Overleg (NFO), EYE en het Nederlands Filmfonds.
 
Regisseur
Bram Schouw
Land
Nederland
Jaar
2017
Duur
105
Taal
Nederlands, Frans
Ondertiteling
Engels

Tickets kopen