Best of IDFA on Tour

300 min

Onderdeel van: Specials

Het International Documentary Festival Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste en best bezochte documentaire festival ter wereld. Laat je verrassen tijdens Best of IDFA On Tour in Filmhuis Den Haag en wees getuige van de beste documentaires van het afgelopen festival. 

Wij vertonen vier prijswinnende films die door de jury zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of op een bijzondere manier raken. De documentaires in het programma zijn:

Alle films zijn Nederlands ondertiteld, behalve De Man die achter de Horizon keek, deze film heeft een Nederlandse voice-over.

Het programma duurt ca. zes uur, inclusief twee pauzes. U kunt voor deze pauzes een voucher kopen. Op vertoon van de voucher staat er een drankje en iets lekkers voor u klaar in studio A. Voor de voucher klikt u hier.  
Kaarten kosten € 25 of € 22,50 op vertoon van de Ooievaarspas (alleen aan de kassa mogelijk) / € 20 op vertoon van de VIP kaart van de BankGiro Loterij (alleen aan de kassa mogelijk / max. 2 kaarten per bezoeker). Voor Cineville pashouders geldt er een toeslag van € 14,50. De kaart kan niet online worden betaald; alleen aan de kassa. Je kunt wel reserveren voor deze kaart.

Jaar
2018
Duur
300

Tickets kopen