Amori fragili

Francesca Comencini, Italie, 92 min, Drama, 12+

Claudia en Flavio hebben lange tijd een gepassioneerde relatie maar dan komt een van haar angsten uit als Flavio op een dag intrekt bij een twintig jaar jongere vrouw...

Zeven jaar woonden Claudia en Flavio samen. Beiden werkten als hoogleraar aan de universiteit, waar ze elkaar leerden kennen toen Claudia hem verontwaardigd interrumpeerde tijdens een voordracht, omdat ze zijn verhaal te macho vond. Maar al snel besefte ze dat dit toch de man van haar leven was. Constant was er de angst hem niet vast te kunnen houden, maar dat was geen reden om zich wat zorgzamer op te stellen of af te zien van nachtenlange ruzies. Hoe moet ze haar leven weer op de rails krijgen nu gebeurd is waar ze bang voor was: dat Flavio is ingetrokken bij een vrouw die twintig jaar jonger is dan zij? Met grote luciditeit en veel gevoel voor de komische kanten van het verhaal verfilmde Francesca Comencini haar eigen roman.

Regisseur
Francesca Comencini
Land
Italie
Jaar
2018
Duur
92
Taal
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands
  • Amori Fragili is er niet op uit om te plezieren en precies dat is zo leuk

    De Volkskrant

"Realistisch en met veel gevoel voor humor" - Daily Movies

Tickets kopen

Of bekijk 'm thuis

Met Picl kijk je arthouse-films die op dit moment in het filmtheater draaien, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk deze film op Picl