Direct naar: Tickets Eten & Drinken

‹ Meer info

Tijdelijk verhuisd! Pop-up cinema bij Concordia CC, Hoge Zand 42

Vacature

Teamleider Publieksservice

Ben je gastvrij, heb je een open en proactieve houding, weet jij mensen te motiveren en bij te sturen en zet je graag nét dat stapje extra voor onze bezoekers? We zoeken een Teamleider Publieksservice per 1 november. Solliciteer nu!

Geen film bij ons tijdens

Festival De Betovering

Onze filmvoorstellingen tijdens Festival De Betovering kunnen helaas niet doorgaan, omdat het groot onderhoud van ons gebouw aan het Spui (dat op initiatief van de gemeente plaatsvindt) in de herfstvakantie nog niet is afgerond. De workshop Zelf in Beeld - workshop camera-acteren (9-12 jaar)gaat wel door, maar dan bij Theaterschool Rabarber.

Veilig naar de film

Bereid je voor op je bezoek

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! ​​​​​​​In onze pop-up cinema in Concordia CC vervalt de 1,5 meter. Wel zal vanaf zaterdag 25 september de check voor toegang-regeling bij ons gelden. Lees hier verder over wat dat betekent voor je bezoek.

Nu te zien

in onze pop-up cinema

Verwacht

Binnenkort in onze pop-up cinema

Steun Filmhuis Den Haag

Word Vriend

Wil je Filmhuis Den Haag steunen? Word onze Vriend en geniet van extra voordeel.

Bekijk onze films ook thuis

Picl

Met Picl bekijk je een selectie van onze nieuwste films gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Zo hoef je nooit meer iets te missen. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door onze filmprogrammeur. Bekijk hier ons filmaanbod.

Filmhuis Den Haag

Onze tijdelijke locatie: Hoge Zand 42

2512 EM Den Haag

Kassa

De kassa in onze pop-up is geopend vanaf 30 min. voor aanvang van de eerste film tot aanvang van de laatste film. Telefonisch zijn we niet bereikbaar. Per mail: kassa@filmhuisdenhaag.nl
 

Café

In onze pop-up kun je ook terecht voor een drankje vanaf 30 min. voor aanvang van de eerste film tot 30 min. na afloop van de laatste film.

 

Restaurant

Gesloten vanwege de renovatie.